Otthoni fitness

Otthoni fitneszgépek

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Hasizomerősítő, haspad
E-mail Nyomtatás PDF

HASIZOMERŐSÍTŐ, HASPADHaspad, hasizomerősítő - otthoni-fitness.hu

A sportos életmód egyik legszembetűnőbb jele a kocka has. Ennek eléréséhez hosszú, kitartó edzésmunkára, valamint egy nagyon egyszerű és olcsó fitneszeszközre van szükség. Ez a hasizom-erősítő. A hasizom-erősítők kiválóan alkalmasak az otthon végzett izomfejlesztő és zsírégető gyakorlatokra.

Hasizomerősítő, haspad - kinek ajánljuk?

A hasizom-erősítő télen-nyáron lehetőséget ad a hasizmot fejlesztő gyakorlatok elvégzésére. A formás hasizom nemcsak a strandszezonban alapkövetelmény, az izmok edzését az év más időszakaiban is rendszeresen el kell végezni. Kis mérete miatt akár a szekrényben is elfér. A kidolgozott hasizmok tartást biztosítanak a testnek, közvetett módon pedig a belső szervek, így a gyomor- és bélrendszer védelmét és működését is elősegítik.

Haspad típusok

A hasizom-erősítőknek három fontos típusa van. A hagyományosabb típusok közé tartozik a fekvő és a térdelő hasizom-erősítő. Ezeket azok használhatják, akik hajlandók jelentős energiát fektetni testük tudatos építésébe. Újabb típus a hasra erősíthető elektromos tréner, ami különösebb megerőltetés nélkül segíthet hozzá a kidolgozott és formás hasizmokhoz.

Haspad vásárlás

A gép vásárlásakor néhány alapvető szempontot kell figyelembe vennünk. Először a vásárlandó hasizom-erősítő típusát kell eldönteni. A hasizom-erősítő gépek nem bonyolultak, ezért a technikai jellemzők közül elsősorban a teherbírást, a méretet, a terhelési fokozatokat érdemes szem előtt tartanunk. Fontos még a szerkezet stabilitása, valamint az ülés és fejtámla kényelmes kialakítása.


Hol érdemes vásárolni?

LangSport hasizomerősítők >>>

Fitneszszaküzlet hasizomerősítők >>>

InSPORTline hasizomerősítők >>>

LiveActive hasizomerősítők >>>

TACTICsport- haspadok >>>